Kütüphane Açılışı

İlçemiz Gökova Mahallesi Salih Güneyman İlköğretim Okulu bahçesine yaptırdığımız kütüphane tamamlanmış olup Belediye Başkanımız Ümit KARAARSLAN ve katılımcılar  tarafından törenle açılışı yapılmıştır. Açılışın ardından Başkan KARAARSLAN ve beraberindeki heyetle birlikte kütüphanedeki kitapları incelemiş ve öğrencilere kitap okumayla ilgili tavsiyelerde bulunmuştur.

“Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren kitap okumayı alışkanlık haline getirmenin önemli olduğu ve her yaştaki insanımızın kitap okuması, okur- yazar olması için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.”