Belediye Başkanımız Sayın Özay Türklerin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos 1922 tarihinde, Türk milletinin azim ve kararlılığı ile kazandığı Büyük Zafer, bağımsızlık sevdamızın bir ifadesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, vatan topraklarını düşman işgalinden kurtarıp, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır.

Bugün, millet olarak bir araya gelerek bu büyük zaferi gurur ve coşkuyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin, milli değerlerimize sahip çıkmanın bir göstergesidir. Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek isterim.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferin kazanılmasında emeği geçen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Geleceğe umutla bakarak, birlik ve beraberlik içinde daha nice zaferlere imza atacağımıza olan inancımızı yinelemek ister, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Saygılarımla,

Mimar Özay TÜRKLER