Belediye Başkanımız Sn. Özay TÜRKLER’in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Bugün, milletimizin bağımsızlığı, özgürlüğü ve güvenliği için fedakarca hizmet veren kahraman Gazilerimizi onurlandırma günüdür. Gaziler Günü, ülkemizin her köşesinde, kahramanlıkla dolu destanlar yazan bu özel insanları anma ve minnettarlığımızı ifade etme fırsatıdır.

Gazilerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için siper olmuş, özgürlüğümüzü ve bağımsızlığımızı korumak için canlarını feda etmiş, engin fedakarlık ve cesaretleriyle milletimizin gönlünde özel bir yer edinmişlerdir. Onların kahramanlıkla dolu hikayeleri, bizlere vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne kadar değerli olduğunu hatırlatır.

Gazilerimiz, sadece geçmişteki kahramanlıkla değil, aynı zamanda toplumumuzun bugünkü ve gelecekteki gücünün de bir yansımasıdır. Onların özverisi ve azmi, genç nesillere ilham kaynağı olmalıdır. Bizler, onların mirasını yaşatmak ve onların değerini en iyi şekilde anlamakla yükümlüyüz.

Bu özel günde, tüm Gazilerimizi sevgi ve minnetle anıyor, onların yanı sıra hayatını kaybeden şehitlerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz. Ülkemizin her köşesinde huzur içinde yaşamamızı sağlayan bu kahraman insanlara olan borcumuzu unutmamalıyız.

Gaziler Günü, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme, vatan sevgimizi daha da güçlendirme ve Gazilerimize olan saygı ve minnet duygularımızı ifade etme fırsatıdır. Bu özel günde, tüm vatandaşlarımızı Gazilerimize destek olmaya ve onların yanında olmaya davet ediyorum.

Gazilerimizin ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğilirken, milletimizin birlik ve beraberliğini daim kılmak için birlikte elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı yinelemek istiyorum.

Tüm Gazilerimize sevgi, saygı ve minnetle selam gönderiyor, Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Saygılarımla,

Mimar Özay TÜRKLER