Bizi Takip Edin
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Caner’in Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı

Değerli Ulalılar,

Ramazan ayının bereketi ve feyziyle dolu günlerini geride bırakırken, sevinç ve coşkuyla Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz. Bu mübarek bayramın tüm İslam aleminin ve Ula’mızın huzur, mutluluk ve bereketine vesile olmasını dilerim.

Bayram, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, sevgi ve hoşgörü ortamının yoğunlaştığı özel bir zaman dilimidir. Bu vesileyle, tüm Ula halkının bir araya gelerek sevdikleriyle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmesini temenni ediyorum.

Ramazan ayında gösterdiğimiz sabır, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını bayram boyunca da sürdürerek, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim. Komşularımızın, akrabalarımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olalım, sevgi ve paylaşımı artıralım.

Bu özel günlerin, kalplerimizi birbirine daha çok yaklaştırması ve barış dolu bir dünya için umut olması dileğiyle, tüm Ula halkının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.

Sevgiyle kalın,

Mehmet Caner