Belediye Başkanımız Sn. Özay TÜRKLER’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Kıymetli hemşerilerim,

Bugün, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım’ı bir kez daha idrak ediyoruz. Bu özel günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyor, O’nun bize bıraktığı emanetleri bir kez daha hatırlıyoruz.

Atatürk, Türk milletinin kurtuluş mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve modern Türkiye’nin mimarıdır. O, sadece bir lider değil, aynı zamanda bir vizyoner, askeri stratejist, devrimci bir lider ve çağdaş bir düşünürdü. Gazi Mustafa Kemal, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için büyük bir kararlılıkla çalışmış, Türk milletinin bağımsızlığına olan inancını en üst düzeyde tutmuştur.

Bugün, Onun ilkeleriyle, Cumhuriyetimizin temel değerleriyle yürüyor, birlik ve beraberlik içinde geleceğe doğru ilerliyoruz. Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için, bilimden, kültürden, sanattan ve teknolojiden güç alarak, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Onların bize bıraktığı mirası korumak ve daha ileri taşımak için, birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü yarınlara yürüyeceğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyorum.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Ula halkının ve tüm Türk milletinin başı sağ olsun.

Mimar Özay Türkler