Belediye Başkanımız Sn. Özay Türkler Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’yi Ziyaret Ederek İlçemizin Çeşitli Taleplerini İletti.

Belediye Başkanımız Sn. Özay Türkler, Ak Parti Muğla Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Yavuz Demir, Sn. Yelda Erol Gökcan, Dalaman Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Karakuş ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Demir Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli‘yi ziyaret ederek ilçemizin çeşitli taleplerini iletti.

İlçemiz merkezinde bulunan Akarcadere‘nin ıslahı ve çevre düzenleme işini bu yılın programına aldıran Sn. Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.