Belediye Başkanımız Sn. Özay Türkler Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u Belediye Başkanımız Sn. Özay Türkler, Ak Parti Muğla Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Yavuz Demir, Sn. Yelda Erol Gökcan, Muğla Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Köyceğiz Belediye Başkanımız Sn. Kamil Ceylan, Dalaman Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Karakuş, Yatağan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Demir ve Ortaca Belediye Başkanımız Sn. Alim Uzundemir ile birlikte ziyaret ettiler.

Ziyarette İlçemizin ihtiyaçları ve projelerimize verdikleri desteklerden ötürü Bakanımız Sn. Murat Kurum‘a şükranlarımızı sunuyoruz.