Belediyemiz Başkanlığına Sn. Özay TÜRKLER Seçildi

Değerli Belediye Başkanımız Sn. İsmail AKKAYA’nın vefatı sonrası 25.12.2020 Cuma günü Saat: 15.00 de yeni belediye başkanı seçmek için toplanan Belediye Meclisi yeni Belediye Başkanını belirledi.

Cumhur ittifakının adayı Sn. Özay TÜRKLER 15 meclis üyesinin 9’undan oy alarak Belediye Başkanlığına seçildi.

Seçimin ardından belediye meclis üyelerinin tebriklerini kabul eden Başkan TÜRKLER, “Ula’mızın yetiştirdiği değerli bir insan, başkanımız, ağabeyimiz erken denilecek zamanda kalbine yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Bundan sonra yeni bir süreç başladı. Arkadaşlarımızın teveccühü ve genel merkezimizin icazetiyle partimizin adaylığı bana tebliğ edildi. Arkadaşlarımız da bana destek olma sözü verdiler. Hizmetleri aksatmadan, İsmail Başkanımızın başlattığı hizmetleri devam ettirmeye, var gücümüzle hizmetleri sürdürmeye söz verdik” şeklinde konuştu.

Merhum Belediye Başkanımız Sn. İsmail AKKAYA‘ya bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Ula’mıza başsağlığı dileriz.

Görevi devralan Belediye Başkanımız Sn. Özay TÜRKLER’e görevinde başarılar dileriz.