BELEDİYEMİZ ARAÇ ENVANTERİNE 1 ARAÇ DAHA EKLEDİ!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet 14.5 m3’lük Ford Çöp Kamyonu hibe edilmiştir.

Belediye Başkanımız Mimar Sn. Özay Türkler; Ulamız için çalışmalarımızı sürdürürken karşılaştığımız iş aksamalarının önüne geçmek için uzun yıllardır yenilenmeyen araç filomuzu sırasıyla yenilemenin heyecanını yaşıyoruz. Rahmetli Başkanımız İsmail Akkaya ile göreve başladığımız Nisan 2019’dan bu yana Belediyemize 13. Aracı kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. “dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Türkler; “Belediyemize desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, Ak Parti Muğla İl Başkanımız Sn. Kadem Mete’ye, Ak Parti Muğla Milletvekillerimiz Sn. Mehmet Yavuz Demir ve Sn. Yelda Erol Gökcan’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ula’mıza Hayırlı Olsun…