sosyalfaaliyetler

Yeni Sayfa 1

21. Geleneksel Boğa Güreşi ve 5. Kültür Sanat Festivali

Belediyemizin asar parkta düzenlemiş olduğu Anneler günü etkinliğinden kareler.

Belediye Başkanlığımız tarafından çevre düzenlemesi ve amfi tiyatro alanı yapılan Asar Park'ta 14.10.2017 Cumartesi akşamı halkımıza aşure ikramı yapılmış ayrıca ses sanatçısı Ali ALTAY konseri düzenlenmiştir. Konser sonunda Belediye Başkanımız Sayın Ümit KARAARSLAN tarafından Sanatçı Ali ALTAY'a hatıra hediyesi verilmiştir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında "Vay Sen Misin Ben Olan?" adlı tiyatro gösterisi Belediyemiz Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Halkımızın yoğun katılımının olduğu gecenin sonunda Belediye Başkanımız Sayın Ümit Karaarslan tiyatro oyuncularına hatıra olarak hediyelerini takdim etti.