Türkan ŞORAY İlçemizi onurlandırdı.

Muğlalı sinema yönetmeni Yüksel Aksutarafından Ula ilçesinde Mart ayında açılan ‘Sinema Atölyesi’ ilk mezunlarını verdi.
14 Mart’ta başlayan ve 10 Nisan’da sona eren Sinema Atölyesi kursuna Muğla ve çevre illerden 170 kursiyer katıldı. 7’den 70’e yaş grubunun katıldığı kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen tören ile verildi. Sertifika törenine Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, kızı Yağmur, Muğla Valisi Amir çiçek ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Ula ve Menteşe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, sinemaseverler ve kursiyerler katıldı.